Algemeen
Borculo

21 april 2022

Na twee jaar weer touwtrekken in Borculo

Na twee jaar weer touwtrekken in Borculo

BORCULO – Na twee jaar gedwongen rust is er weer een touwtrek-competitie in ons gewest gestart. De klassen worden verdeeld over twee competitie-dagen omdat anders het programma te vol wordt. Elke klasse heeft daarom maar vier wedstrijddagen.

Het begin is voor TTV Heure uit Borculo goed te noemen. Ook dit keer wordt er samengewerkt met spelers van TTV Vorden. Ze doen nl in elke klasse mee: Een aantal jeugdleden heeft, met aanvulling van een paar senioren, de overgang naar de Heren-klasse 600 kg gemaakt. Ook de Heren 640, 680 A, 720 A kg en de Dames zijn weer met een team present. Verder wordt nu samen met TC Elshof een jeugdteam gevormd.

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Op zondag 24 april organiseert de Borculose club het derde competitie-toernooi. Net als voorgaande jaren is het wedstrijdterrein aan de Lebbenbruggedijk 40 in Borculo, tegenover het Openluchttheater ’t Galgenveld. In totaal komen er die dag 32 teams in actie.

De wedstrijden beginnen ’s morgens om 10.30 uur met de Jeugd, Dames en de Heren 680 kg.A en B klasse, het middagprogramma begint plm. 13.00 uur met de Heren 600 kg. Het vierde toernooi is op 15 mei bij ttv Eibergen met de Heren 720 A en B klasse en de 640 kg klasse

Advertentie:

Booking.com

Lees ook