Algemeen
Borculo
Featured

25 april 2022

Kindermarkt, stormbaan en muziek tijdens Koningsdag Borculo 2022

Kindermarkt, stormbaan en muziek tijdens Koningsdag Borculo 2022

BORCULO – Eindelijk is het zover, Koningsdag 2022! In de afgelopen 2 jaar hebben we nog niet met zoveel zekerheid durven melden dat we een feest gaan organiseren die doorgaat op de manier zoals we die kennen. Hoewel we afgelopen jaren enorm genoten hebben van de alternatieve wijze waarop we met jullie de verjaardag van onze koning hebben gevierd, zijn we blij en opgelucht dat we hem weer kunnen vieren zoals we dat het allerliefste doen:

09.30 starten we met de oranje kindermarkt
De hele ochtend mogen kinderen tot en met de basisschoolleeftijd hun eigen spulletjes verkopen. Bijvoorbeeld speelgoed dat niet meer gebruikt wordt, kinder- tijdsschriften en -boeken, puzzels of spullen die door de kinderen zelf zijn gemaakt. Het thema is zoals altijd: Oranje! Dus leef je uit in deze kleur!

Voor onze kleine bezoekers is er een springkussen, schminkhoek en draaimolen (ALLEMAAL GRATIS!). Er zijn gezellige zitjes waar een drankje genuttigd kan worden of de suikerspin- en snoepkraam worden aangedaan.

13.00 start Plezier en Vertier voor alle jeugd en fietstocht
Voor de jongste is er een speelkussen en de oudere kinderen kunnen zich uitleven op de stormbaan. De echte drufallen kunnen onder professionele begeleiding hun klimkunsten tonen op de Klimtoren.

Om 13.00 gaat de fietstocht van start. Met een lengte van ongeveer 20 kilometer is deze voor jong en oud te fietsen. Ontdek weer hoe mooi ons Achterhoek is. Deelname is GRATIS!

14.30 start de MILLENNIUM SHOWBAND

Onder het genot van een drankje en hapje kunnen we genieten van deze energieke showband die garant staat voor een kolkende feesttent!

Het programma zal tot ongeveer 18.00 duren. Wij hebben er weer zin in. Tot snel aan de Kerkstraat in Borculo!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook