Algemeen
Borculo
Featured

27 april 2022

Start People opent vestiging in centrum Borculo

Start People opent vestiging in centrum Borculo

BORCULO – Uitzendbureau Start People opent binnenkort een vestiging in Borculo. Start People aan de Muraltplein 18, het voormalige pand van Living by Me. Jaime Lebbink ging in gesprek met de eigenaren.

Wie zijn jullie?

Yelmer (donkerblauw blouse, donkere broek): “Mijn naam is Yelmer Jansen, 31 jaar en woonachtig in Hengelo Gelderland. Inmiddels ben ik ruim 7 jaar actief voor Start People MKB en 12 jaar werkzaam in de uitzendbranche. In mijn functie als vestigingsmanager bij Start People ben ik verantwoordelijk voor locaties Doetinchem en Lichtenvoorde en help ik straks met het opstarten van de vestiging in Borculo. Door mijn passie voor het uitzendvak en de drive om alles uit mijn werk te halen probeer ik dagelijks de beste match te maken. De samenwerkingen met klanten zijn open en eerlijk en deze zie ik als een partnership waar ruimte is voor kritische inbreng waarbij de win-win gedachte altijd als uitgangspunt dient.”

Jesse (lichtblauwe blouse, lichte broek): “Mijn naam is Jesse Arends, 23 jaar oud en woonachtig in het mooie Borculo. Sinds februari 2022 ben ik werkzaam bij Start People na 4 jaar als uitzendkracht te hebben gewerkt voor Start People. Nu heb ik samen met mijn collega’s de mooie uitdaging om mensen aan een mooie baan te helpen en de bedrijven te voorzien van de beste mensen! De meeste mensen zullen mij wel eens gezien hebben in of rondom Borculo en kijk er naar uit om nog meer mensen te leren kennen en te helpen aan een passende baan.”

Carina (lichtblauwe blazer, lichte broek): “Mijn naam is Carina Verheij, 28 jaar en met veel trots woonachtig in de Achterhoek! 4 jaar geleden ben ik begonnen bij Start People MKB en heb ik samen met mijn collega’s de vestiging in Lichtenvoorde op de kaart mogen zetten. Er zijn in dit gebied mooie samenwerkingen ontstaan. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Per mei openen wij een nieuwe vestiging in het prachtige Borculo! In mijn rol als vestigingsmanager ga ik met mijn collega’s Yelmer en Jesse werkzoekenden en opdrachtgevers uit Borculo en nabije omgeving helpen. Ik kijk er ontzettend naar uit!”

Voor wie zijn jullie hier in Borculo gekomen?

“Start People is er voor iedereen die kansen wil pakken op de arbeidsmarkt. We zijn betrokken en vergeten niet hoe belangrijk werk is om verder te komen. Dit doen we voor alle generaties, beroepen en sectoren. En voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Start People vinden we altijd een oplossing voor uw vraag. We zijn de HR-partner die strategisch meedenkt, tijd bespaart en praktische oplossingen biedt. We geven werkzoekenden een kans en helpen opdrachtgevers de geschikte kandidaten te vinden.”

Waarom in Borculo gekomen?

“In de huidige arbeidsmarkt is er veel behoefte aan personeel en hebben bedrijven veel vacatures open staan. Door lokaal een vestiging te openen, dit keer in Borculo, willen wij dichter bij werkzoekenden en werkgevers komen. We luisteren goed naar de behoefte van lokale werkgevers en werknemers en maken op die manier de juiste match.”

Wat zijn de openingstijden?

De Borculo vestiging is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:30 uur. Het uitzendbureau is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar via 0545-750910 of per e-mail via borculo@startpeople.nl. Per 9 mei zit Start People fysiek in Borculo en op 1 juni is de officiële opening. Iedereen is dan van harte welkom om kennis te maken en de nieuwe vestiging te bezichtigen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook