Home » Algemeen » Ontbijt voor 60 moeders bij Moederdagactie Borculo
Algemeen
Borculo
Featured

30 april 2022

Ontbijt voor 60 moeders bij Moederdagactie Borculo

Ontbijt voor 60 moeders bij Moederdagactie Borculo

BORCULO – Onder het motto ‘Borculo Bruist’ organiseert de Stichting Promotie Borculo in opdracht van de Borculose Ondernemers Vereniging dit jaar weer de Moederdagactie. Daarbij worden 60 moeders verrast met een heerlijk Moederdag ontbijt. De actie loopt van maandag 2 mei tot en met zaterdag 7 mei.

Meedoen is simpel, klanten kunnen het speciale Moederdag formulier invullen en deze deponeren in de daarvoor bestemde Piramides die op verschillende plekken in Borculo staan. De formulieren, waarop naam en adres moeten worden ingevuld, liggen bij alle BOV-leden die deze aan alle betalende klanten uitdelen.

Booking.com

Op zondag 8 mei Moederdag worden tussen 9.00 en 10.00 uur de 60 gelukkige moeders, die door loting zijn bepaald, verrast met een heerlijk Moederdag ontbijt. Daarnaast wordt er ook nog een lunch voor 6 personen weggegeven. De ingevulde formulieren kunnen worden gedeponeerd bij:

Albert Heijn, Electro World Hogeweg, Schuurman Schoenen en Dick Meilink Mode.

Ontbijtbox voor Moederdag

Wil je een eigen ontbijtbox voor Moederdag bestellen? Verras je moeder met een lekker ontbijtje van de Bakkerieje. Vanaf nu te bestellen de Moederdag ontbijtbox voor zondag 8 mei. Je kan je bestelling tot en met 7 mei doorgeven via: 0545 745204, 06 43007503 of via info@debakkerieje.nl. De boxen kunnen zondag 8 mei vanaf 8 uur tot 10 uur worden opgehaald.

Prijs: €17.50 per box (voor 2 personen)

BEKIJK OOK: Koningsdag Borculo 2022 in beeld

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com