Algemeen
Borculo
Featured

6 mei 2022

Café Le Mouilleur heeft nieuwe uitbater

Café Le Mouilleur heeft nieuwe uitbater

BORCULO – Café Le Mouilleur in Borculo is deze week na 33 jaar overgenomen. Edward en Linda namen, samen met tientallen vaste stamgasten, afgelopen weekend afscheid van hun geliefde zaak. De nieuwe uitbater is de 39 jaar oude Gerard Bos uit Hengelo (GLD).

Gerard Bos zag de koop van Le Mouilleur als uitnodiging om de horecawereld te ontdekken: “Toen ik de eerste keer het café bezocht was ik er meteen weg van. Het zou zonde zijn als dit mooie café verloren zou gaan, dus voor de mensen in Borculo is het fijn dat dit mooie café blijft bestaan.”

In principe verandert er eerst niet veel. De huidige openingstijden blijven bestaan. Op de maandagavond is er dartavond. De vrijdagavond en zaterdagavond is het café open vanaf 20.00 uur en zondagmiddag vanaf 16.00 uur. Gerard: “Het café blijft café. Wij gaan voorlopig niet met een uitgebreide keuken werken. Wij gaan nog wel bekijken of we de openingstijden ruimer kunnen maken. Zeker met het mooie weer wat gaat komen zodat we van het terras kunnen genieten.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook