Home » Algemeen » Grand café de Gracht wisselt van eigenaar
Algemeen
Borculo
Featured

7 mei 2022

Grand café de Gracht wisselt van eigenaar

Grand café de Gracht wisselt van eigenaar

BORCULO – Grand café de Gracht wisselt binnenkort van eigenaar. Dit heeft het restaurant vandaag bekend gemaakt op sociale media. De Gracht: “Zoals de velen van u al wel hebben vernomen zijn per 1 september aanstaande Ramona & Martijn de nieuwe eigenaren van Grand café de Gracht. Ramona & Martijn hebben de afgelopen jaren de nodige ervaring in de horeca opgedaan. Om op deze toplocatie hun eigen horecabedrijf te beginnen is dan ook een droom die uitkomt.”

Met de overname zullen zij u blijven bedienen met dezelfde gastvrije sfeer zoals u gewend bent. Het restaurant is per september de plek voor een ontspannen kopje koffie, ongedwongen lunch, een borrel en een sfeervol ala carte diner.

Booking.com

Tijdens het Septemberfeest zullen de nieuwe eigenaren samen met de huidige eigenaren, Joanne en Wouter de deuren gezamenlijk openen: “Wij zullen jullie samen voorzien van een middagborrel, lunch en een avondmaaltijd. Over deze dagen zullen wij u ter zijner tijd meer informatie verstrekken.”

Ramona en Martijn kunnen niet wachten u straks te ontvangen bij de Gracht in een nieuw jasje, tot die tijd kunt u nog genieten van de gastvrijheid van Joanne en Wouter.

Foto: Gracht café de Gracht

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com