Algemeen
Borculo
Featured

20 mei 2022

Emausspektakel in de Dijkhoek eindelijk weer na twee jaar

Emausspektakel in de Dijkhoek eindelijk weer na twee jaar

BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het spektakel wordt georganiseerd op de velden van de plaatselijke voetbalvereniging DEO. Na twee onderbroken jaren door corona heeft organisator Stichting Vrijetijdsteam Dijkhoek (VTD) een vernieuwd programma samengesteld voor het komende Emausspektakel in het Pinkstersweekend op zaterdag 4 en zondag 5 juni a.s.

Het sportfestijn bestaat uit een voetbaltoernooi op zaterdag en zondag en een volleybaltoernooi op de zondag. Het voet- en volleybaltoernooi is vooral bedoeld voor caféteams, vriendenteams, bedrijven, straten, wijkteams of families. Bij het voetbaltoernooi zijn de teams ingedeeld in de prestatieklasse of in de recreatieklasse en wordt er gestreden om de Reinder Potbokaal. Het team dat zich het toernooi het sportiefst heeft gedragen krijgt de Wiebe Terwel prijs overhandigd. De wedstrijden worden geleid door ervaren scheidsrechters en de gezelligheid staat hoog in het vaandel.

Muziekfestijn met Arjon Oostrom en Wahnsinn

Naast het sporten overdag is het na de wedstrijden volop feest op het veld. Er zijn diverse drank- en eetkraampjes aanwezig langs de velden en voor de kinderen is er een springkussen. Dit jaar is de opzet iets veranderd ten opzichte van de vorige jaren. We blijven nu het hele weekend, na de wedstrijden, gewoon bij v.v. DEO. Dat betekent twee dagen, naast het voetbal en volleybal, volop muziek in een grote tent op de velden van Sportpark Dijkhoek.

Zaterdagmiddag zal er eerst een DJ te horen zijn met vanaf 20:00 uur niemand minder dan rasartiest Arjon Oostrom als live act. Hij is o.a. bekend van de hits VrijMiBo, Pure Verleiding en met zijn hit Zakka, Zakka krijg je gelijk weer zin in de zomer. Zondag draait DJ Christo zijn plaatjes en zal Wahnsinn vanaf 18:00 uur de feestavond inluiden. Met dik 600 shows achter de kiezen mag Wahnsinn zich gerust dé ambassadeur van de Duitstalige feestmuziek in Nederland noemen.

Het wedstrijdprogramma, de exacte tijden en de uitslagen vind je t.z.t. op www.emausspektakel.nl.

“We zien jullie graag op sportpark Dijkhoek op 4 en 5 juni tijdens Emausspektakel 2022!”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook