Home » Algemeen » Gezamenlijke Pinksterviering van de ‘Berkellandkerken’ op 5 juni in Borculo
Algemeen
Berkelland

30 mei 2022

Gezamenlijke Pinksterviering van de ‘Berkellandkerken’ op 5 juni in Borculo

Gezamenlijke Pinksterviering van de ‘Berkellandkerken’ op 5 juni in Borculo

BORCULO – Op pinkstermorgen, 5 juni, organiseren de PKN-gemeenten PG De Wijngaard, PG Eibergen-Rekken en PG Neede het Pinksterfeest in een gezamenlijke openluchtdienst. Het thema voor deze dienst is: Spraakverwarring. Tijdens de dienst wordt de muziek verzorgd door CMV Accoord. Voorgangers zijn: ds. Wilma Onderwaater , ds. Co Janssen en ds. Jan Struik. Er is oppas voor de jongsten.

Deze openluchtdienst wordt gehouden in de tuin achter het Gemeentehuis in Borculo (Markstraat, 7271 AX). De dienst begint om 10:30 uur, maar vanaf 10:00 uur is er al gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken. Na afloop kan er worden nagepraat onder het genot van een drankje. Er staan bussen waarin een bijdrage gedaan kan worden voor het werk van het Bijbelgenootschap, voor het verspreiden van de Bijbel in vreemde talen. En voor de gemaakte kosten. Wanneer u met de auto komt willen we u vragen zelf een stoel mee te nemen. De dienst is online te volgen via de website van PG De Wijngaard. Ga naar www.pgdewijngaard.nl en klik vervolgens om ‘Meekijken’.

Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar Het Muziekcentrum te Borculo (Haarloseweg 7, 7271 BV). Voor de laatste informatie hierover kunt u de websites van de drie gemeenten in de gaten houden. Daar zal op 3 juni, vanaf 12 uur de juiste locatie worden vermeld.
U bent van harte welkom!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com