Algemeen
Borculo

30 mei 2022

DEO MO17 kampioen

DEO MO17 kampioen

BORCULO – Net als vorige week dinsdag bij het kampioensduel van JO19 was ook bij de kampioenswedstrijd van DEO MO17 afgelopen zaterdag het publiek in grote getale aanwezig op sportpark Dijkhoek. De DEO dames vormden een indrukwekkende erehaag bij de opkomst van de speelsters voor aanvang van hun wedstrijd van het jaar. Naaste concurrent UB (Ulftse Boys combinatie team) stond 1 punt voor op de meiden van trainers Dick Teunissen en Michiel Koopman. De opdracht was dus simpel: winnen. In een bloedstollend duel van DEO tegen UB werd uiteindelijk met 1-0 gewonnen. 

Een benutte strafschop voor rust was voldoende om over UB heen te gaan en zo de titel binnen te slepen. Grote euforie na het laatste fluitsignaal waar vuurwerk en fakkels zorgden voor een extra feestelijk tintje!

Twee kampioenskarren

Wat een weelde! Twee “kampioens-huifkarren” vertrokken na de gewonnen wedstrijd van de meiden van sportpark Dijkhoek voor een rondje door Borculo. De meiden van MO17 gingen samen met de kampioenen van DEO JO19 op twee karren achter elkaar door Borculo om o.a. langs enkele (shirt)sponsoren te gaan en hen te bedanken voor de steun. Het bleef nog lang onrustig in Dijkhoek en omstreken.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook