Algemeen
Borculo
Featured

2 juni 2022

Borculo maakt zich op voor 50e Fiets4daagse

Borculo maakt zich op voor 50e Fiets4daagse

BORCULO – Vrijwilligers van de Borculose Fiets4daagse zijn volop in voorbereiding van de 50e editie van het populaire evenement. Van 19 t/m 22 juli stroomt het Berkelstadje weer vol met fietsliefhebbers die van heinde en ver komen om te genieten van de prachtige omgeving.

Nadat in 2020 de vierdaagse niet doorging vanwege corona en het vorig jaar in afgeslankte vorm werd georganiseerd, staat de groep vrijwilligers te popelen om er dit jaar weer een prachtige editie van te maken. Al in het najaar van 2021 is begonnen met de voorbereiding en zijn de routemakers aan de slag gegaan om mooie routes samen te stellen.

Expositie

Omdat dit jaar voor de 50e keer de Borculose Fiets4daagse wordt georganiseerd, probeert de organisatie een tentoonstelling samen te stellen van eerdere edities. Inmiddels zijn al foto’s uit de beginperiode gevonden. De expositie zal te zien zijn in de Zompenloods, al een flink aantal jaren het start- en eindpunt.

De Fiets4daagse is van 19 t/m 22 juli en dagelijks zijn uitgepijlde routes van 25, 40 of 60 km af te leggen. Inschrijven is al mogelijk en kan via de website www.fiets4daagse.eu

Advertentie:

Booking.com

Lees ook