Home » Algemeen » Muziekfestijn in Haarlo door De Eendracht
Algemeen
Haarlo

11 juni 2022

Muziekfestijn in Haarlo door De Eendracht

Muziekfestijn in Haarlo door De Eendracht

BORCULO – Zondag 12 juni is er tussen 14.00 – 17.00 uur een Muziekfestijn op het erf van de familie Prinsen (Borculoseweg 40 – 42).

Muziekvereniging De Eendracht uit Haarlo, die dit jaar 100 jaar bestaat, zal er met als z’n onderdelen optreden. Het is een gezellige middag voor jong en oud. De leerlingen van basisschool “De Voshaar” zullen ook optreden in samenwerking met het harmonieorkest Ter vermaak rondom de thema’s boerderij en muziek is er ook van alles bedacht voor het hele gezin.

Er is gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje, de weersvoorspelling is top dus niets staat een gezellige middag op de boerderij meer in de weg!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com