Algemeen
Geesteren

11 juni 2022

Zomerfair en open dag bij ‘de Scholte’

Zomerfair en open dag bij ‘de Scholte’

GEESTEREN– Op zondag 26 juni houdt Bloemen- en zorgboerderij ‘de Scholte’ in Geesteren, een open dag met een zomerfair. Ze laten jullie graag kennismaken met het bedrijf en daarnaast kun je een bezoekje brengen aan de vele stands op de zomerfair. Vanaf 10 uur is iedereen welkom aan de Horstweg 3. De (zelf)pluktuinen zijn geopend, in ’t Bloomenhuus kun je zien hoe de diverse bloemen gedroogd worden en op de Delle is een presentatie van de activiteiten van de zorgboerderij. De cliënten van de zorgboerderij hebben gezorgd voor zelfgemaakt gebak bij een kopje koffie/thee.

Op de zomerfair, die rondom de boerderij plaatsvindt met ruim 35 stands, is een divers aanbod aanwezig. Van bloemen tot leuke houten kadootjes, van tassen tot spelletjes en van woonaccessoires tot lekkernijen. Ook de voor de kinderen is genoeg te doen. Knutselen en zaaien, spelen in een grote zandbak, springen en klimmen in een klimkubus, spelletjes en schminken. Het belooft dus een gezellige dag te worden voor jong en oud. De Scholte kijkt uit naar de Zomerfair en open dag: “Graag zien we jullie op zondag 26 juni tussen 10.00 uur en 17.00 uur bij Bloemen- en zorgboerderij ‘de Scholte’, Horstweg 3 in Geesteren.”

Rond 1980 is Hanna Lutke Willink gestart met het geven van verschillende bloemschiklessen nadat ze verschillende keren Nederlands Kampioen bloemschikken is geworden.  Dit is eigenlijk de start van de Bloemenboerderij. In 1983 is de Delle omgebouwd tot cursusruimte. Tot op de dag van vandaag worden er diverse (thema) workshops door het jaar heen gegeven. In 2013 is de Bloemenboerderij uitgebreid met de zorgboerderij. Op kleinschalig niveau verzorgen we dagbesteding voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, dementerenden en mensen met een beperking. Zij worden bij alle aspecten van het dagelijks leven op de Bloemenboerderij betrokken, zowel binnen als buiten zijn er activiteiten.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook