Algemeen
Borculo

13 juni 2022

Fantastisch 90 jarig jubileum weekend v.v. Reünie Borculo

Fantastisch 90 jarig jubileum weekend v.v. Reünie Borculo

BORCULO – De jubileum commissie is maanden druk geweest om een leuk jubileum weekend in elkaar te zetten. Eindelijk was het dit weekend  zover. Een programma met voor elk wat wils. Met zelfs een retro shirt uit de begin jaren en jubileum magazine. Het weekend was dan ook tot in de puntjes geregeld.

Vrijdagavond werd gestart met een Sportcafé avond waar ook alle sponsoren waren uitgenodigd. Na de opening van jubileumweekend door waarnemend voorzitter  Jeroen ten Bras werd het woord gegeven aan ESPN en TV Oost verslaggever Bert van Losser die de sprekers van  vanavond introduceerde. Voor deze avond waren Wim Kieft en scheidsrechter Bas Nijhuis uitgenodigd.  Het werd een heerlijke avond met anekdotes, ervaringen over Vandaag Inside , scheidsrechter- en voetbalwereld. Iedereen heeft zich kostelijk vermaakt . Leuke bijkomstigheid  is dat bij de opening van het nieuwe kunstgrasveld Bas Nijhuis zich bereid heeft verklaard de openingswedstrijd te leiden tussen Reünie 4 en het damesteam.  Tot in de kleine uurtjes werd er nog gezellig nagepraat.

Zaterdag was het de beurt aan de jeugd. Eerst ’s morgens een leuke activiteit voor het G-team en de mini-pups. Na de middag kon de jeugd JO 8 t/m  MO 15 zich vermaken op het hoofdveld met verschillende activiteiten zoals het gatendoel, een stormbaan en laser gamen. Later in de middag werd er een mix toernooi gespeeld voor jeugdleden JO 15 t/m JO 19. Alles werd afgesloten met een hapje en drankje.

Eind van middag om ca. 17.00 uur vond er eerst een officieel moment van het bestuur plaats .Door het bestuur werd eerst de jubileum commissie in het zonnetje gezet als organisatie voor dit gebeuren. Tevens was er aandacht voor degenen die het jubileum magazine hadden gemaakt met foto’s , teksten van nu en vroeger, sponsoren, en leuke verhalen. Het resultaat van deze gekleurde uitgave mag er zijn. De eerste magazines werden uitgereikt  aan de ereleden.  De ereleden hadden voor de vereniging ook een geschenk in de vorm van een plattegrond van het nieuwe her in te richten sportcomplex De Wildbaan.  Voor deze middag waren alle jubilarissen uitgenodigd die 25 t/m 60 lid waren van de vereniging v.v. Reünie. Omdat dit door de corona al enkele jaren was uitgesteld was er een grote groep aanwezig .Met een speld, bloemen en een gezamenlijke foto werd er volop aandacht aan besteed.

Na dit officiële gedeelte was het moment om er een gezellige avond van te maken met muziek van DJ. Daniel Lippens van Slam FM.

Zondagmorgen werd geheel afgesloten met een ontbijt en klootschiet toernooi. Een geslaagde en gezellige morgen.

Het jubileum weekend kreeg met een nacompetitie wedstrijd nog een toetje na. Het eerste elftal maakte met een overwinning het  jubileum weekend compleet .

Advertentie:

Booking.com

Lees ook