Home » Algemeen » Fancy fair bij de H.W. Heuvelschool
Algemeen
Borculo

18 juni 2022

Fancy fair bij de H.W. Heuvelschool

Fancy fair bij de H.W. Heuvelschool

BORCULO – Op vrijdag 10 juni was de fancy fair van de H.W. Heuvelschool in Borculo. Veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s en buurtbewoners waren aanwezig. Het was een gezellige en geslaagde dag!

Al enkele weken waren alle kinderen van de school druk in de weer om leuke werkjes te maken die verkocht konden worden. Naast de verkoop van de zelfgemaakte artikelen was er een grabbelton en kon men een gokje wagen bij het rad van avontuur. Ook dit jaar waren er weer mooie prijzen te winnen die onder andere beschikbaar werden gesteld door verschillende bedrijven uit Borculo. De koeken en taarten die bij de koffie werden geserveerd, waren door de ouders van de kinderen gemaakt. De opbrengst van de fancy fair komt ten goede aan speel- leer materiaal voor de kinderen en stichting Opkikker.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com