Home » Algemeen » Bedreiging met vuurwapen in Borculo
Algemeen
Borculo
Featured

20 juni 2022

Bedreiging met vuurwapen in Borculo

Bedreiging met vuurwapen in Borculo

BORCULO – Op donderdag 16 juni 2022 omstreeks 14.50 uur heeft er in Borculo een bedreiging met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp plaats gevonden. Dit meldt Politie Berkelland.

Deze bedreiging vond plaats aan de Platsvoetsdijk ter hoogte van de kruising met de Wessel van Eylllaan. Ten tijde van deze bedreiging, fietsten er nog drie andere personen over de Platvoetsdijk. Zij fietsten in de richting van Borculo. Twee van deze fietsers fietsten samen, de derde fietste alleen. De politie wil graag in contact komen met deze personen gezien het feit zij mogelijk getuige zijn geweest van deze bedreiging.

Ben jij, óf ken jij één van deze fietsers, dan verzoeken wij u contact op te nemen met politie. U kunt bellen met telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding van BVHnummer 2022271031.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com