Home » Algemeen » Crisisnoodopvang voor 30 asielzoekers in voormalige kerk Geesteren
Algemeen
Geesteren

6 juli 2022

Crisisnoodopvang voor 30 asielzoekers in voormalige kerk Geesteren

Crisisnoodopvang voor 30 asielzoekers in voormalige kerk Geesteren

GEESTEREN – U kent vast de schrijnende beelden dat er niet voldoende slaapplekken zijn voor de opvang van asielzoekers in het opvangcentrum in Ter Apel. Vandaag heeft het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) de gemeente Berkelland gevraagd om voor 30 asielzoekers voor een aantal nachten crisisnoodopvang te bieden.

De voormalig Gereformeerde kerk in Geesteren waar de afgelopen maanden Oekraïense vluchtelingen zijn opgevangen staat nog stand-by voor crisisnoodopvang. Daarom brengen wij na overleg met het kerkbestuur de opvanglocatie in de voormalig Gereformeerde kerk verder in gereedheid om vanaf morgen 30 asielzoekers op te vangen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com