Algemeen
Borculo
Featured

11 juli 2022

Organisatie klaar voor 50e Fiets4daagse

Organisatie klaar voor 50e Fiets4daagse

BORCULO – Fietsliefhebbers kunnen van 19 t/m 22 juli hun hart ophalen: in Borculo vindt dan voor de 50e keer de Fiets4daagse plaats. Ook dit jaar hebben de routemakers weer mooie routes in de omgeving van Borculo uitgezet.

In het najaar van 2021 zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor de jubileumeditie van de Fiets4daagse. Routemakers zijn op pad gegaan om prachtige routes uit te zetten. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 25, 40 of 60 km. Alle routes worden uitgepijld met onderweg stops bij verschillende horecabedrijven die vaak ook dienst doen als stempelroute.

De eerste dag, dinsdag 19 juli, is de Möllenroute, woensdag NATUURrijk, donderdag de traditionele Agrarische route of Boerendag waarbij verschillende landbouwbedrijven hun deuren openen en vrijdag de Slingeroute.

De Zompenloods aan de Graaf Wichmanstraat is weer het vaste vertrek- en eindpunt. Hier zullen de Borculose Berkelschippers weer als gastheer optreden voor alle deelnemers en als vanouds voor gezelligheid zorgen.

Op de afsluitende dag voert de route langs de Boekenmarkt in het centrum van Borculo. Liefhebbers kunnen dan even afstappen om te speuren tussen de boeken of er iets van hun gading tussen zit. Daarna fietsen ze door naar het eindpunt waar de afsluiting plaatsvindt met tevens een verloting met mooie prijzen.

Voorinschrijving is mogelijk via de website www.fiets4daagse.eu, bij de TIB/VVV (Hofstraat 5) of op maandagmiddag 18 juli bij de Zompenloods vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur.

De kosten zijn €12 per persoon, een dagkaart is €5. Een gezinskaart kost €25 voor de hele week. Starten kan dagelijks tussen 8.30 en 11.00 uur. De eindcontrole sluit om 17.00 uur en op vrijdag om 15.30 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook