Home » Algemeen » Fiets4daagse Borculo aangepast vanwege verwachtte hitte
Algemeen
Borculo
Featured

18 juli 2022

Fiets4daagse Borculo aangepast vanwege verwachtte hitte

Fiets4daagse Borculo aangepast vanwege verwachtte hitte

BORCULO – Deze week wordt het extreem warm en vooral op dinsdag worden hoge temperaturen verwacht. Vanwege de verwachtte hitte heeft de organisatie van de Fiets4daagse Borculo besloten het programma aan te passen.

De Fiets4daagse zou eigenlijk dinsdag 19 juli van start gaan. Aangezien er temperaturen verwacht worden van 38 tot 40 graden is besloten dat deze fietsdag wordt verplaatst naar aankomende zaterdag. Toeristisch Informatie Borculo: “Een lastige beslissing maar we willen niet dat onze deelnemers risico lopen.”. De rest van de dagen blijft volgens programma.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com