Home » Algemeen » Open Toernooi TC de Koem nadert apotheose
Algemeen
Geesteren

23 juli 2022

Open Toernooi TC de Koem nadert apotheose

Open Toernooi TC de Koem nadert apotheose

BORCULO – TC de Koem in Geesteren organiseert dit weekend haar jaarlijkse open toernooi: het Barink Wonen Open Toernooi. Dit weekend volgt de apotheose. Met sterke partijen in alle klassen en, heel bijzonder, in de Heren Enkel 3 twee van de allersterkste tennissers uit de Achterhoek: Arjan Pastoors (voormalig Nederlands kampioen dubbel) en Danny TeKampe, veelvuldig Gelders kampioen. Arjan en Danny krijgen zaterdag nog sterke tegenstand van jonge uitdagers. 

Op zondag 24 juli om 15.00 uur is de finale. Elke tennisliefhebber uit de regio is van harte welkom om op het mooie kleine park, de gravelparel van de Achterhoek, langs te komen. TC de Koem maakt haar naam en faam als toptoernooi weer waar dit jaar.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com