Home » Algemeen » In beeld: duizenden boeken op Borculose boekenmarkt
Algemeen
Borculo
Foto's

23 juli 2022

In beeld: duizenden boeken op Borculose boekenmarkt

In beeld: duizenden boeken op Borculose boekenmarkt

BORCULO – Afgelopen vrijdag vond de 27e editie van de Borculose Boekenmarkt plaats aan de Weversstraat. Na een noodgedwongen adempauze vanwege de pandemie kon het evenement na twee jaar weer worden gehouden. Honderden boekenliefhebbers kwamen af op de duizenden boeken die te koop werden aangeboden.

Dit jaar stonden er zo’n 25 standhouders met boeken in allerlei genres. Bijzondere boeken, verzamelitems en must-haves trokken vele bezoekers naar de markt. Ook geïnteresseerden fietsers van de Borculose Fiets4daagse, waarvan de route door het centrum leidde, kwamen even snuffelen tussen de boeken.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com