Algemeen
Borculo
Septemberfeest

6 augustus 2022

Kaartverkoop Seniorenfeestmiddag Septemberfeest Borculo van start

Kaartverkoop Seniorenfeestmiddag Septemberfeest Borculo van start

BORCULO – Vanaf vandaag (zaterdag 6 augustus) start de kaartenverkoop voor de seniorenfeestmiddag. De seniorenfeestmiddag is een vaste prik op de kalender van het septemberfeest in Borculo. Zoals elk jaar zal deze weer plaats vinden op de donderdag, 1 september, vanaf 13.30 uur in de feesttent. Onder het genot van wat lekkers wordt u deze middag vermaakt door het Duo Een en Ander!

Het duo “Een en Ander” wordt gevormd door Erik Knoef en Anita Oldenhave. Erik en Anita hebben samen een leuke muzikale cabaretvoorstelling samengesteld waarbij de lachspieren weer eens onvervalst gebruikt kunnen worden. Het programma bevat conferences, sketches, gedichtjes, verhalen en liedjes

De kosten voor deze compleet verzorgde middag zijn € 6,00 per persoon. De geserveerde hapjes zijn aangeboden door Friesland Campina en Ter Beke en de bloemetjes op de tafels door Bloemuniek. Uiteraard ontbreekt ook dit jaar de verloting niet. LET OP: het entreebewijs is tevens lotnummer.

Voor deze middag is een vast aantal kaarten te koop. Deze kaarten zijn in principe alleen te koop voor (oud-)Borculoërs. De feesttent is open vanaf 13.00 uur en het programma start om 13.30 uur. De middag is om ca. 16.30 uur afgelopen.

De kaartverkoop start op 6 augustus bij onderstaande adressen:

  • Receptie Woonzorgcentrum Careaz J.W. Andriessen, Koppeldijk 40
  • Tabak en Wijn en Zo, Veemarkt 4

De rest van het programma is te vinden op de website van het septemberfeest: www.septemberfeest.nl. Omdat er nog enkele wijzigingen volgen zal, zodra het programma vaststaat, het programma ook nog in de papierenversie verschijnen!

Foto: erikknoef.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook