Algemeen
Borculo
Featured

16 augustus 2022

Kinderdag terug in Borculo

Kinderdag terug in Borculo

BORCULO – Op zaterdag 20 augustus is er van alles te doen in het park bij het gemeentehuis in Borculo. Deelname is gratis en de activiteiten vinden plaats van 13.00 uur tot 17:00 uur. Het is handig om zwemkleding mee te nemen.

De Kinderdag is een initiatief van Stichting Promotie Borculo (SPB) in samenwerking met de  Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). De dag staat in het teken van verschillende spelletjes en activiteiten. Kinderen kunnen diverse sporten uitproberen waaronder suppen op de Berkel, het beleven van de judosport en paardrijden op een kunstpaard. De volgende verenigingen zijn van de partij: Borchlo (gymnastiek), B.Z.C. (waterpolo), VV DEO (voetbal), L.G. Dance (dansen), BC Babo (badminton), Borculose Hengelsport Vereniging (vissen), Gemini (volleybal), KV Olympia (korfbal), Diabolo (met een schietbaan van tien meter) en de Muziekvereniging Volharding (twirlen en muziek).

Daarnaast organiseren Arends Sportcentrum, Scouting Borculo en de Brandweer Borculo verschillende activiteiten voor de kinderen. Ze kunnen zich laten schminken, vermaken op de Vulcano (een opblaasbare glijbaan) of een kijkje nemen bij de Grabbeljurk.

De kinderen krijgen bij elke activiteit waar ze aan meedoen een stempel. Met een volle stempelkaart van vijf stempels ontvangen ze een medaille en een goodiebag. Die kunnen worden opgehaald bij Schuurman Schoenen. De kinderdag is op zaterdag 20 augustus 2022 van 13:00 tot 17:00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door de hulp van vrijwilligers, de gemeente Berkelland en de BOV. De organisatie bedankt de Lions uit Lochem, Stichting Fonds 2013 en Stichting Fonds voormalig Mortuarium Borculo voor hun bijdragen.

Ook is de Stichting Promotie Borculo dankbaar voor alle bijdragen en inzet van ondernemers, vrijwilligers en anderen.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook