Algemeen
Borculo

11 augustus 2022

Jan Mesland toernooi op zondag 21 augustus

Jan Mesland toernooi op zondag 21 augustus

BORCULO – v.v. DEO maakt zich op voor het Jan Mesland toernooi. De strijd om de Jan Meslandbokaal is een jaarlijks wederkerend toernooi dat altijd rond 19 augustus, de verjaardag van Jan Mesland, wordt gehouden. Dit jaar vindt het toernooi plaats op zondag 21 augustus 2022.

Jan zet zich al jarenlang in voor DEO en is sinds 21 mei 2011 Erelid van DEO. Nadat Jan na een periode van 18 jaar in 1996 aftrad als voorzitter, heeft het toenmalige bestuur besloten jaarlijks de Jan Meslandbokaal te organiseren. Twee jaar lang kon het toernooi niet doorgaan vanwege het coronavirus. De laatste editie in 2019 won DEO haar eigen toernooi, dat was al 6 jaar niet gelukt.

De verenigingen die naast v.v. DEO aan deze editie deelnemen zijn EGVV, Haaksbergen en Ruurlo 2, het nieuwe team van oud DEO jeugdtrainer Marcel Platje. Het wedstrijdschema is terug te vinden op de website www.vvdeo.nl. Aanvang van het toernooi is om 11:00 uur op sportpark Dijkhoek. Aansluitend wordt de prijsuitreiking gedaan door Jan Mesland.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook