Algemeen
Borculo

22 augustus 2022

Collectanten gezocht voor KWF collecteweek

Collectanten gezocht voor KWF collecteweek

BORCULO – Tijdens de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding (4 tot en met 10 september) wordt in voormalige gemeente Borculo  weer huis-aan-huis gecollecteerd. Dit jaar ruilen collectanten de collectebus in voor het collectebord met QR-code. voormalige inwoners van Borculo (Gelselaar, Geesteren, Haarlo en Borculo) die iets over hebben voor het goede doel kunnen eenvoudig doneren door de QR-code te scannen met hun telefoon.

Geen bus, maar een collectebord

“KWF maakt als eerste goed doel in Nederland de overstap naar een volledig digitale huis-aan-huis collecte”, Sharon en Jaime collecteteam [Borculo ]. “Het digitale betaalverkeer is al jaren in opmars. En het is prettiger voor onze collectanten, die nu niet meer met een zware bus straat hoeven. Om te doneren, scannen mensen gewoon de QR-code die op het collectebord staat, en de betaling verloopt vervolgens via iDEAL. Eenmalig, veilig en vrijblijvend.”

Voor mensen zonder smartphone heeft iedere collectant een flyer (niet-thuiskaart) bij zich. Daar staat onder andere het rekeningnummer van KWF op, zodat ze een gift kunnen overmaken.

Collectanten gezocht

Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, aan de deur of via je mobiel? Het collecteteam in Borculo is nog op zoek naar collectanten. Meld je aan bij Coordinatieteam Borculo e.o Sharon Dekker telefoon/WhatsApp 06-23596058 of Jaime Lebbink telefoon/WhatsApp 06-15308416.

Collectant gemist?

Heb je de collectant gemist? Geef dan via kwf.nl/collecte.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook