Algemeen
Borculo

22 augustus 2022

DEO opent voetbalseizoen voor jeugdleden met Opa- en Omadag

<strong>DEO opent voetbalseizoen voor jeugdleden met Opa- en Omadag</strong>

BORCULO – Op zaterdagmiddag 27 augustus starten we het nieuwe seizoen van DEO met een leuke activiteit voor alle jeugdleden van DEO: de Opa- en Oma dag. Deze middag begint vanaf 13:00 uur met allerlei leuke activiteiten voor de jeugdleden en hun familie, vrienden, buren, enz. De jeugdleden mogen hun opa en oma meenemen! Dan kunnen ze hun voetbalkunsten showen. Maar ze mogen ook gerust hun ouders en broers en zussen meenemen. Of hun oom, tante, buurman, buurvrouw. Ook mogen ze hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen die het leuk vinden een middag met voetbal bezig te zijn.

Wat is er allemaal te doen?

Panna/Freestyle voetbalshows: Deze middag zijn er heuse panna voetbalshows op basis van muziek in een actief programma: een 1 tegen 1 panna voetbalshow. Ook is er een Freestyle voetbal demonstratie.

Op de foto met opa en oma of: Deze middag op de foto met opa en oma, hoe leuk is dat! Of met vader, moeder, oom, tante, broertjes, zusje ……

Kraampjes met activiteiten: Op het terrein van DEO zijn deze middag diverse kraampjes die bezocht kunnen worden. Elke commissie van DEO heeft een leuk spel of opdracht bedacht waar ze met opa, oma, vader, moeder, oom, tante, broertjes, zusje, enz. aan mee kunnen doen. Hiermee kunnen ze een leuke prijs winnen!

Eten en drinken: Op het terrein van DEO is er voldoende gelegenheid om wat te eten en te drinken. Op het terrein staat Kerkemeijer met patat en snacks en Janets Keetering staat er met de poffertjeskraam! Voor de jeugd is er gratis ranja en de kantine van DEO is open voor een heerlijk drankje.

(Demonstratie) voetbalwedstrijden: Deze middag voetbalt een dames/meidendelegatie van DEO tegen het Berkelland senioren 60+ voetbalteam, met onder meer DEO-speler Fons Breukers in de gelederen. Dit staat garant voor een leuke demonstratiewedstrijd met wellicht een aantal nieuwe aanmeldingen tot gevolg! Ook speelt JO17 deze middag een oefenwedstrijd bij DEO.

Het complete programma met de tijden is te vinden op www.vvdeo.nl.

Foto: v.v. DEO

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook