Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

22 augustus 2022

In beeld: 300 kinderen bij Kindermiddag Borculo

In beeld: 300 kinderen bij Kindermiddag Borculo

BORCULO – Op zaterdag 20 augustus was er van alles te doen in het park bij het gemeentehuis. Bijna 300 kinderen hebben meegedaan aan de gratis activiteiten die in de middag plaatsvonden.

De dag stond in het teken van verschillende spelletjes en activiteiten. Kinderen hebben diverse sporten kunnen uitproberen waaronder suppen op de Berkel, het beleven van de judosport en paardrijden op een kunstpaard. De volgende verenigingen zijn van de partij: Borchlo (gymnastiek), B.Z.C. (waterpolo), VV DEO (voetbal), L.G. Dance (dansen), BC Babo (badminton), Borculose Hengelsport Vereniging (vissen), Gemini (volleybal), KV Olympia (korfbal), Diabolo (met een schietbaan van tien meter) en de Muziekvereniging Volharding (twirlen en muziek).

Ook Arends Sportcentrum, Scouting Borculo en de Brandweer Borculo stonden klaar voor verschillende activiteiten. Zo konden ze zich laten schminken, spelen op de opblaasbare glijbaan of een kijkje nemen bij de Grabbeljurk.

De Kinderdag is een initiatief van Stichting Promotie Borculo (SPB) in samenwerking met de  Borculose Ondernemers Vereniging (BOV).

Foto’s:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook