Home » Algemeen » Extra lang shoppen tijdens koopavond op zaterdag 1 oktober
Algemeen
Borculo
Featured

27 september 2022

Extra lang shoppen tijdens koopavond op zaterdag 1 oktober

Extra lang shoppen tijdens koopavond op zaterdag 1 oktober

BORCULO – Op zaterdag 1 oktober wordt er in Borculo een koopavond georganiseerd. De winkels zijn extra lang geopend tot 19.00 uur. Dus, is jouw kledingkast al klaar voor het nieuwe seizoen? Dat wordt extra lang shoppen in het gezellige centrum van Borculo.

Bij verschillende winkels staan de nieuwe collecties al voor je klaar. Shop onder muzikaal genot van de Brandweer Dixieland band bij je favoriete kledingzaak of woonwinkel. Bij de horeca worden proeverijen georganiseerd en ook de kapsalons zijn extra lang open. De Brandweer Dixieland band is van 16:00 tot 20:00 te vinden in de stad voor een muzikaal intermezzo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com