Home » Algemeen » Opnieuw huiszoeking wegens vermiste Wico van Leeuwen
Algemeen
Borculo
Featured

30 september 2022

Opnieuw huiszoeking wegens vermiste Wico van Leeuwen

Opnieuw huiszoeking wegens vermiste Wico van Leeuwen

BORCULO – De politie heeft woensdagmiddag opnieuw een huiszoeking gedaan in Borculo in het kader van de vermiste Wico van Leeuwen. Een paar weken eerder werd er al een huis doorzocht aan de Pagendijk.

De huiszoeking werd gedaan aan de Heerlijkheidstraat. Helaas is Wico ook hier niet aangetroffen, meldt de politie. De man is sinds half mei vermist en werd mogelijk in Enschede voor het laatst gezien, maar zijn laatst bekende woonadres was in Borculo. Doordat de man zolang is vermist, maakt de politie zich zorgen om hem. Ook een misdrijf wordt niet uitgesloten. Of de man nog in leven is, is niet bekend.

Heeft u tips over de vermissing of heeft u Wico recentelijk nog gezien dan vraagt de politie om contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com