Home » Algemeen » Inschrijving OVM-DEOLOOP geopend
Algemeen
Borculo

30 september 2022

Inschrijving OVM-DEOLOOP geopend

Inschrijving OVM-DEOLOOP geopend

BORCULO – Op zaterdag 17 december 2022 staat de 41e editie van de OVM-DEO loop gepland. De routes voeren grotendeels over onverhard terrein rondom de Dijkhoek, waarmee het een échte crossloop is. De cross wordt al jaren zeer goed gewaardeerd door de deelnemers en kent een groot aantal vaste lopers.

Na het succes van de toegevoegde 40 km trailrun en de 9 km fitwalk van Michelle zijn deze dit jaar wederom toegevoegd. Nieuw dit jaar is de 25 km trailrun. Beide trailruns zijn GPX-based, dus zonder uitgezette route in het veld.

Dit betekent dat er dit jaar wederom gekozen kan worden uit verschillende afstanden en er voor elke loper een passende afstand is.

De afstanden zijn dit jaar: 1.5 (kidsrun), 4.6, 9.1 (hardlopen of fitwalk), 12.7, 25 en 40 kilometer (trailruns) De inschrijving is inmiddels geopend. Via de website www.vvdeo.nl/deoloop kun je je nu al inschrijven!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com