Algemeen
Borculo

30 september 2022

DEO viert uitgebreid 75-jarig jubileum

DEO viert uitgebreid 75-jarig jubileum

BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te geven.

Het startschot voor het jubileumjaar is op zondag 13 november. Voorafgaand aan de derby tegen buurman GSV’63 uit Geesteren vindt een receptie plaats voor leden, sponsoren en genodigden. Daarnaast wordt er rond de wedstrijd nog het één en ander aan activiteiten georganiseerd en is er na de wedstrijd een feestje in de kantine met muziek van een DJ.

De volgende activiteit is gepland op vrijdagavond 16 december. Dan vindt de snerttraining XL plaats voor senioren en de oudste DEO-jeugd. Hieraan wordt ook een extra jubileumtintje gegeven.

Tenslotte wordt het jubileumjaar feestelijk afgesloten in het weekend van 6 en 7 mei. Zaterdag staat overdag de jeugd centraal, noteer dit vast in de agenda. De jeugdactiviteiten worden afgesloten met een kinderdisco en ’s avonds is het feestavond voor alle leden, vrijwilligers en supporters van DEO.

Op zondag wordt het jubileumjaar afgesloten voor de senioren. De exacte invulling van de dag wordt later bekend gemaakt.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook