Home » Algemeen » Directe buslijn naar Deventer keert terug
Algemeen
Borculo
Featured

5 oktober 2022

Directe buslijn naar Deventer keert terug

Directe buslijn naar Deventer keert terug

BORCULO – Voor veel scholieren en passagiers is er goed nieuws: ze kunnen weer zonder overstappen met de bus naar Deventer. Na overleg met vervoerder Arriva en de provincie Gelderland is er een besloten dat buslijn 57 vanaf 11 december voor een directe verbinding zorgt tussen Borculo en Deventer. Op dit moment stopt lijn 57 in Laren, maar rijdt dus binnenkort een paar plaatsen verder.

Het opheffen van buslijn 56, een jaar geleden, zorgde voor grote commotie. Veel scholieren waren langer onderweg naar school. Meerdere partijen, waaronder de Gemeente Berkelland maakte zich hard voor de terugkeer van de busverbinding.

Buslijn 57 gaat één keer per uur rijden. Ook blijft buslijn 58, van Borculo naar Zutphen bestaan. Ook deze lijn rijdt eenmaal per uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com