Algemeen
Borculo

1 oktober 2022

KWF Borculo, Geesteren en Haarlo haalt ruim € 3000,- op in collecteweek

KWF Borculo, Geesteren en Haarlo haalt ruim € 3000,- op in collecteweek

BORCULO – Tijdens de KWF-collecteweek in Borculo, Haarlo en Geesteren is door vrijwilligers maar liefst €3.430,10 euro opgehaald. Dankzij deze giften kan KWF niet alleen levensreddend onderzoek financieren, maar zich ook inzetten voor een beter leven voor iedereen die leeft met kanker. Extra bijzonder: alle donaties aan de deur zijn via een QR-code op het collectebord gegeven. Daarnaast werd er dit jaar ook via WhatsApp gecollecteerd.   

Gemotiveerde vrijwilligers 

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Onderzoek en zorg blijven hard nodig. “Dat motiveert onze vrijwilligers elk jaar weer om langs de deuren te gaan, en we zijn iedereen in Borculo, Haarlo en Geesteren heel dankbaar voor hun gift”, zeggen, Jaime en Sharon als collecte coördinatoren. 

Doneren via de QR-code

Nieuw dit jaar was alle collectanten in heel Nederland een collectebord met QR-code bij zich hadden, in plaats van een collectebus. “Dat is natuurlijk even wennen, en soms moest je wat extra uitleg geven aan de deur. Leuk was wel dat we elke dag online konden zien hoeveel er al was opgehaald.”

Helpen met collecteren in 2023? 

Wilt u volgend jaar mee collecteren voor KWF? Dan kunt u zich aanmelden via één van de collecte coördinatoren: Sharon Dekker, telefonisch bereikbaar of via whatsapp: 06-23596058. Jaime Lebbink, telefonisch bereikbaar of via whatsapp: 06-15308416.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook