Home » Algemeen » Scheidsrechters in het zonnetje bij v.v. DEO
Algemeen
Borculo

7 oktober 2022

Scheidsrechters in het zonnetje bij v.v. DEO

Scheidsrechters in het zonnetje bij v.v. DEO

BORCULO – Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober geeft DEO haar scheidsrechters weer de eer die hen toekomt tijdens de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’. Ook dit seizoen staan de scheidsrechters bij DEO weer klaar om de wedstrijden van alle leden mede mogelijk te maken.

Laten we de scheidsrechters en spelbegeleiders samen vertellen hoe belangrijk zij zijn voor onze mooie sport. Want zonder scheidsrechter, geen wedstrijd. Ieder weekend zorgen zij ervoor dat de wedstrijden weer worden begeleid. V.v DEO “En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, zij doen het voor ons, zodat wij kunnen genieten van het spelletje!”

Coop Borculo sponsort presentjes

De presentjes die de aanvoerders van DEO afgelopen weekend en komend weekend overhandigen aan alle (club)scheidsrechters en spelbegeiders op sportpark Dijkhoek, in het kader van de week van de scheidsrechter, zijn mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Coop Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com