Algemeen
Borculo

10 oktober 2022

Egerländeravond Borchländer Musikanten Borculo

Egerländeravond Borchländer Musikanten Borculo

BORCULO – Op zaterdagavond 29 oktober organiseert de Vriendenclub Borchländer Musikanten haar jaarlijkse Egerländeravond in Borculo.

De avond staat volop in het teken van de Böhmische blaasmuziek, gespeeld door de Borchländer Musikanten, die sinds maart dit jaar onder leiding staat van Jan Kreunen. Jan is zelf ooit begonnen als drummer van de kapel en had altijd de droom om een Egerländerkapel te mogen dirigeren. Dit doet hij nu, vol passie en humor.

De Egerländeravond begint om 19.30 uur en zal rond half elf eindigen, waarna natuurlijk ruimte is om onder het genot van en drankje gezellig na te kletsen. Donateurs van de vriendenclub hebben gratis entree en ontvangen thuis bericht over hoe zij aan kaarten kunnen komen. Andere geïnteresseerden betalen € 7,50, kaarten zijn op de avond zelf aan de kassa te koop.

Ook dit jaar is er weer een grote verloting georganiseerd, in nauwe samenwerken met Borculose ondernemers. Hoe prettig is het om in deze financieel zware tijden met een mooie prijs weer huiswaarts te keren? Het kan allemaal bij de Vriendenclub!

De avond wordt gehouden in Muziekcentrum Borculo, Haarloseweg 7. Meer info over de kapel en vriendenclub is te vinden op www.borchlandermusikanten.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook