Home » Algemeen » Halloweenroute voor (mini) griezels
Algemeen
Borculo

24 oktober 2022

Halloweenroute voor (mini) griezels

Halloweenroute voor (mini) griezels

BORCULO – Op zaterdag 29 oktober organiseert Speeltuin de Koppel een Halloweenroute. De route is opgedeeld in twee leeftijdsgroepen, namelijk de mini griezels en een grote route vanaf 8 jaar.

De kleine route is voor de mini griezelaars onder ons. Deze route kan vanaf 19.00 uur (vanuit de disco) onder begeleiding van mama/papa/opa/oma/oppas gelopen worden en eindigt weer in het wijkgebouw. De grote route is voor iedereen vanaf 8 jaar (met begeleider), verzamelen vanaf 19.45 in Wijkgebouw de Koppel, de eerste durvers mogen om 20.00 uur vertrekken, je eindigt ook weer in het wijkgebouw.

Meld je dus nog snel aan via info@speeltuindekoppel.com. Dit kan tot vrijdag 28 oktober 17.00 uur!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com