Algemeen
Haarlo

27 oktober 2022

PZF klaar voor ‘keigoed weekend’

PZF klaar voor ‘keigoed weekend’

HAARLO – Na het daverende succes van 2021, hebben ook dit jaar de gele bandieten van de PZF een keigoed weekend in petto!
Zaterdag zal de befaamde Snorkel zijn show verzorgen, net als de vorige jaren en zal de tent weer op kop staan. De vaste PZF-ganger weet dat dit een knalfeest wordt, waar je de volgende ochtend nog aan herinnerd wordt!

Voor de zondag hebben de rakkers ook een mooi programma; dat begint voor de iets belegen PZF-gangers met de Berkelkapel.
Bij de Berkelkapel is er de mogelijkheid om plaats te nemen op de banken voor het podium. Na een korte pauze zal de tent aangepast worden voor de volgende act. Voordat deze begint, worden de zitplaatsen verzocht om te verhuizen naar het achterste gedeelte van de tent, aangezien we als PZF ook zuinig willen zijn op ons gedateerde publiek.

Het volgende optreden wordt verzorgt door het Handkar Trio. Zij brengen nummers van het Hanska duo ten gehore, de befaamde band die menig oudere zich goed kan herinneren. De beste nummers van dit duo worden door het Handkar Trio op zeer ludieke wijze ten gehore gebracht met een grote dosis humor en gerstenat.

De afsluitende band is Kisjeskearls, wie de georganiseerde chaos compleet maken met oude nummers van Normaal. In de Achterhoek een begrip bij de rasechte feestgangers! Meebrullen met de ballades en liederen die Normaal groot hebben gemaakt en die nog steeds door de echte fans worden gewaardeerd.

Achterin de tent kan rustig worden gekeken hoe de jonge garde tekeer gaat, ondertussen genietend van een warme hap van de slager. Ook daar nemen ze geen halve maatregelen: veel vlees, stamppot moos of hutspot. Wie een frietje wil, komt bedrogen uit! Ook dit jaar weer een machtig weekend waar menig biertje gedronken wordt en ja, het schijnt dat je óók fris kunt krijgen. Dus mensen, pomp de bandjes op en fiets naar Haarlo, waar de gele bandieten en hun mega kruuw op u wachten! P.S. Cola en mindervalidentoilet aanwezig.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook