Home » Algemeen » Speelgoedbeurs bij speelotheek ‘Okidoki’
Algemeen
Borculo

8 november 2022

Speelgoedbeurs bij speelotheek ‘Okidoki’

Speelgoedbeurs bij speelotheek ‘Okidoki’

BORCULO – Op zaterdag 12 november opent speelotheek ‘Okidoki’ in Borculo weer haar haar deuren voor de jaarlijkse speelgoedbeurs. Momenteel streven veel mensen naar duurzaamheid en redelijke prijzen. De speelgoedbeurs is de uitkomst om voor een klein prijsje sinterklaas- en kerstcadeautjes uit te zoeken. De beurs is van 10.00-15.00 in wijkgebouw ‘De Koppel’ te Borculo.

Naast het kopen van speelgoed is verkopen ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op de website www.speelotheekokidoki.nl/beurs of de facebookpagina: www.facebook.com/speelotheek.okidoki.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com