Home » Algemeen » Naoberconcert met 100 muzikanten
Algemeen
Borculo
Geesteren

15 november 2022

Naoberconcert met 100 muzikanten

Naoberconcert met 100 muzikanten

GELSELAAR / BORCULO – Op zaterdag 19 november organiseren de muziekverenigingen Excelsior Gelselaar, Amicitia Geesteren en Concordia Noordijk weer een Naoberconcert.

Ditmaal wordt het concert gehouden in het muziekgebouw, Haarloseweg 7 te Borculo. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje gezellig na te praten.

De organisatie van het Naoberconcert is in handen van een werkgroep bestaande uit enthousiaste leden afkomstig van de drie verenigingen. Het doel van het concert en de gezamenlijke repetities is voornamelijk het plezier dat men beleeft aan het samen musiceren. Dat zal zaterdagavond zeker te merken zijn.

De harmonieorkestleden van de drie naoberverenigingen vormen dan samen één mega-orkest. Zij worden beurtelings gedirigeerd door Mark ten Breul (Excelsior), Erwin Boonk (Concordia) en Gerben van Lochem (Amicitia).

De leden van de malletband van Excelsior en van de drumband van Concordia treden op als één slagwerkgroep, onder leiding van Otto Camfferman en Erik Nijland.

Het slotnummer, Fascinating Drums van Ted Huggens, wordt gespeeld door harmonieorkest en slagwerkgroep samen, waardoor er maar liefst 100 muzikanten tegelijk te horen zijn. Voor de muzikanten is het een uitdaging om een stuk zachter te spelen dan ze gewend zijn, zodat het samenspel goed uit de verf komt.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com