Algemeen
Borculo

15 december 2022

Eindejaars bijeenkomst vrijwilligers brandweermuseum en TIB/VVV

Eindejaars bijeenkomst vrijwilligers brandweermuseum en TIB/VVV

BORCULO – Tijdens de kerstborrel van Brandweermuseum Borculo in de brandweerkazerne werd er terug geblikt op jaar 2022. Wat was het een bewogen jaar. Presentatie van het bidbook en wijzigingen in het bestuur een grote Legoshow.

Jan Schravensande de kersverse nieuwe voorzitter, dit jaar de voorzitters hamer overgenomen van Herman Kistemaker, keek terug op afgelopen jaar, met name trots op de nieuwe plannen van brandweermuseum.

De voorzitter bedankt enkele vrijwilligers: Wim Siggeler voor veel werk en inzet voor het museum. Opvallend detail Wim was eerste Geesterse bij brandweer Borculo, dit betekende dan ook gelijk dat hij vrijwilliger bij het museum werd. 

Nico Nieuwenhuis doet een stapje terug en stopt als bestuurslid maar blijft uiteraard vrijwilliger bij het museum. Herman kistemaker vrijwilliger en vele jaren in bestuur, als voorzitter, en heeft de voorzitters hamer overgedragen aan de nieuwe voorzitter, ook Herman blijft actief voor Brandweermuseum Borculo. Na het officiële gedeelte werd het glas geheven op het geslaagde jaar 2022 en nieuwe jaar 2023.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook