Algemeen
Borculo

13 december 2022

DEO MO13 kampioen fase 2

DEO MO13 kampioen fase 2

BORCULO – DEO MO13 is afgelopen zaterdag kampioen geworden van fase 2. In de eerste fase moest het team nog wennen aan het grote veld, nieuwe trainer en spelers, soms ook accepteren dat iedereen anders is, en leiders je op posities zetten die nieuw zijn. Na de herfstvakantie begonnen de meiden aan de 2e fase van de competitie met een nederlaag tegen UB/GWVV/NVC/SDOUC/Etten. Daarna volgden een paar wedstrijden die meestal met gemak gewonnen werden.

Vorige week tegen Grol stond DEO MO13 al met 1 voet op de ‘platte wagen’ maar helaas werd toen gelijk gespeeld. Het enige wat voor de meiden van trainster Lique Elschot en leider Hans van Helden afgelopen zaterdag telde tegen Longa’30 was winnen! Een dik verdiende 3-0 overwinning stond na afloop op het scorebord, een echte teamprestatie!

Na afloop een taart in de warme kantine namens de meiden voor de leider en trainster als bedankje. Een mooie afsluiting van dit jaar en op naar fase 3 van deze competitie. Een verslag en meer foto’s vind je op de DEO website.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook