Algemeen
Borculo
Featured

20 december 2022

Bijna 400 deelnemers aan 41e editie van de OVM DEO loop

Bijna 400 deelnemers aan 41e editie van de OVM DEO loop

BORCULO – Onder winterse omstandigheden werd vandaag de 41e editie van de OVM-DEOLOOP afgewerkt. Bijna 400 deelnemers betekende een record aantal voor de Dijkhoekse organisatie. Sinds vorig jaar is het programma uitgebreid met een trailrun. Dit jaar gingen de trailrunners met de bus naar hun drop-off voor de 25 en 40 kilometer richting de Dijkhoek.

De eerste deelnemers waren al terug voordat de kidsrun om 13 uur startte. Een kleine 20 kinderen liep mee, waaronder een groot aantal spelers uit de JO8-1 en JO9-2 van DEO. Deze beide teams hebben dan ook het bezoek aan Hof van Eckberge gewonnen!

Na de kidsrun werden de overige afstanden weggeschoten.

Na terugkomst vond de bouillon gretig aftrek, net zoals de stukken fruit en snoep die door PLUS Borculo waren gesponsord.

De winnaars van de verschillende afstanden wonnen een kadobon van WOEST Sport en door middel van loting werden 2 paar schoenen verloot aan de trailrunners en fitwalkers. Ook deze waren gesponsord door Woest Sport.

Jongste en oudste deelnemer

Onze sponsor PLUS Borculo ondersteunde de OVM-DEOLOOP niet alleen met een traktatie voor de deelnemers na afloop, maar had ook nog eens een prijs beschikbaar gesteld aan de jongste en oudste deelnemer. De jongste deelnemer was Mats Braam (4 jaar) en de oudste deelnemer was Dolf Bierhuizen (77 jaar).

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook