Home » Algemeen » LG-DANCE viert haar 10-jarig jubileum
Algemeen
Borculo

12 januari 2023

LG-DANCE viert haar 10-jarig jubileum

LG-DANCE viert haar 10-jarig jubileum

BORCULO – Op 14 januari viert dansstudio LG-DANCE uit Borculo haar 10 jarig bestaan met een dansshow in de Volharding. De dansgroepen zullen een spetterend optreden verzorgen waarin verschillende stijlen worden getoond. Voor de dansers (ook niet-leden) worden op 15 januari workshops georganiseerd onder leiding van verschillende docenten.

Dansstudio LG-DANCE is inmiddels een begrip in Borculo en omstreken, maar is ooit begonnen als aanbieder van workshops op locatie (veelal scholen). Al snel volgde een dansschool die op verschillende locaties uit haar jasje is gegroeid en nu met ca. 300 leden aan de Deugenweerd 7 in Borculo gehuisvest is. Met 4 wedstrijdteams doet LG-DANCE op het hoogste niveau mee waaronder het Europees kampioenschap. Oprichter Loes Gersen is trots op het succes en vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan het in beweging houden van jong en oud. “Sinds 2 jaar hebben we ook speciaal voor senioren een beweegprogramma op muziek. Het is leuk om de ene dag peuters van 3 jaar, en de andere dag iemand van 93 jaar in de studio te zien waarbij muziek de verbindende factor is.”, aldus Loes Gersen.

Met de show op 14 januari hoopt ze iedereen te laten zien waar afgelopen maanden aan gewerkt is, maar vooral de kinderen te laten schitteren op het podium. Kaarten zijn aan de deur te koop voor 5,- euro vanaf 16:15 uur in Muziekcentrum de Volharding te Borculo.

Foto: Tesselhof Media

Advertentie:

Booking.com

Lees ook