Algemeen
Gelselaar

17 januari 2023

Excelsior Gelselaar begint 2023 met snertconcert

Excelsior Gelselaar begint 2023 met snertconcert

GELSELAAR – Om het jaar goed te beginnen geeft muziekvereniging Excelsior Gelselaar zondag 22 januari een gezellig concert in zaal Florijn.

Het harmonieorkest o.l.v. Mark ten Breul en het leerlingenorkest o.l.v. Lotte Sieverink zullen het gevarieerde programma verzorgen. Met enkele traditionele Nieuwjaarsnummers, waaronder muziek van Strauss en natuurlijk de Radetzkymars, maar hierop ligt zeker niet de nadruk. Het leerlingenorkest schuift aan bij de harmonie en samen brengen ze ‘Little Sweet Bells’, ‘Wiener Strauss’ en ‘The Lion King’ ten gehore.

Het concert begint om 11.30 uur, de zaal gaat open om 11.00 uur. De entree bedraagt € 5,00 inclusief een kop soep of een broodje met worst.

Letterlijk een voorproefje op de verkoopactie die de muziekvereniging zaterdag 28 januari zal houden in Gelselaar, Haarlo, Borculo, Noordijk en een buitenwijk van Geesteren. Ambachtelijke Slagerij De Hoeve uit Rekken is de nieuwe leverancier. De diepgevroren erwten- en tomatensoep kosten € 6,00 per liter en de verse, eventueel thuis in te vriezen rookworst en grillworst € 4,50.

Wie zeker wil zijn van soep en/of rook- en grillworst kan tot 18 januari een bestelling plaatsen via het bestelformulier: https://forms.gle/unZMCxamQeSp87Rd7

Natuurlijk kun je ook wachten tot ze aan de deur komen, maar op is op.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook