Algemeen
Berkelland

17 januari 2023

Q-Select Rockt op de Toevank Reünie in Ruurlo

Q-Select Rockt op de Toevank Reünie in Ruurlo

RUURLO – Meino Kruize, Jan Snikkers, Arent Bloemendal en Jan Stomps: hiermee had de Achterhoek zijn eigen Fab Four. Geïnspireerd door o.a.The Rolling Stones, The Beatles, Them en Q65, richtten zij hun eerste band Les Rodeurs op, wat later werd omgedoopt tot Q-Select.

Na weken van vlijtig repeteren in de woonkamer van Pa & Ma Snikkers, moest er natuurlijk ook opgetreden worden. De eigenaar van Café Toevank in Ruurlo zag er wel wat in. Hij stelde de jongens de zaal achter het café ter beschikking om er dansmiddagen voor de jeugd te organiseren. Natuurlijk schuifelt het in het donker een stuk prettiger, dus werden de ramen geblindeerd met landbouwplastic en zorgde een draaiende kristalbol voor een betoverende atmosfeer. Het werd een terugkerend event waar 8 keer per jaar reikhalzend naar werd uitgekeken. Als muren konden praten…

Op zondagmiddag 5 maart rockt Ruurlo weer als vanouds. In De Tapperij laat Q-Select oude tijden herleven, dus haal je dansschoenen alvast weer uit de kast en leg je mooiste kloffie klaar. Daytripper, Satisfaction, Gloria, Venus, Ann… Het belooft een mooi feestje te worden!

Kaarten zijn in de voorverkoop beschikbaar op de site van Q-Select. www.Q-Select.nl

Tot ziens op zondag 5 maart van 15-19 uur in De Tapperij in Ruurlo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook