Algemeen
Borculo

1 februari 2023

Leuke actie bij restaurant HEMA Borculo wegens jubileum

Leuke actie bij restaurant HEMA Borculo wegens jubileum

BORCULO – Het 1 jarig bestaan van het vernieuwde HEMA restaurant in Borculo wordt gevierd met een leuke actie. Morgen, donderdag 2 februari, is het vernieuwde restaurant van de HEMA alweer een jaar geopend. Dit wordt gevierd met een super leuke actie, namelijk een kop koffie/thee/cappuccino  en een broodje naar keuze voor maar €5! Deze actie is geldig van donderdag 2 februari t/m zaterdag 4 februari 2023.

Smoothies, broodjes, taarten, soepen; het wordt allemaal vers bereid in de keuken van HEMA Borculo. Alle gerechten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn volgens HEMA receptuur ontwikkeld.

Afgelopen zomer is ook het terras volledig vernieuwd met nieuw meubilair, waaronder hoge tafels met krukken en picknicktafels. Het is hier heerlijk vertoeven als het zonnetje schijnt.

Ondertussen zijn ze druk bezig met nieuwe plannen voor het restaurant. Binnenkort zal het mogelijk zijn om broodjes online te bestellen, af te halen en wellicht zelfs te laten bezorgen. Dit voorjaar starten ze ook met het maken van verse salades. Houd de Facebook en Instagram pagina van HEMA Borculo in de gaten voor het laatste nieuws!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook