Algemeen
Borculo
Featured

3 februari 2023

Toneelvereniging TOP viert 60-jarig jubileum met “Bloody Mary”

Toneelvereniging TOP viert 60-jarig jubileum met “Bloody Mary”

BORCULO – Op 10 en 11 februari presenteert toneelvereniging TOP haar jaarlijkse uitvoeringen in Buitencentrum Kerkemeijer. De zaal is vanaf 19 uur geopend en de voorstellingen beginnen om 19.30 uur. Voorverkoopentreeprijzen zijn beschikbaar bij Tabak Wijn & Zo in Borculo, met volwassenen voor €6 en kinderen tot 12 jaar voor €5. Aan de zaal kosten entreekaarten voor volwassenen €7,50 en voor kinderen €6. Een Top arrangement, inclusief een 3-gangen menu, entreekaart en gereserveerde plaats, is beschikbaar voor €22,50 en moet vooraf gereserveerd worden via telefoonnummer 0545-271202.

Op zaterdagmiddag speelt TOP voor De Zonnebloem, waarbij niet-leden welkom zijn na aanmelding bij Gerrit Sprokkereef. De kosten bedragen €12,50 voor entreekaart en consumpties. Er is bij elke uitvoering ook een verloting.

Toneelvereniging TOP heeft gekozen voor “De Bloody Mary” van M. Bakker-Schoon als jubileumstuk ter ere van het 60-jarige bestaan. Regisseur Ada Bruil heeft het stuk bewerkt zodat ook de jeugdspelers kunnen meespelen. Het verhaal speelt zich af op het cruiseschip “De Bloody Mary” en omvat verrassende wendingen en passagiers met unieke persoonlijkheden. Rianne Broshuis en Esmee Hilhorst assisteren Ada Bruil bij de regie van de jeugdspelers.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook