Algemeen
Haarlo

9 februari 2023

Halfway Hairlow Festival onthult eerste top-act

Halfway Hairlow Festival onthult eerste top-act

BORCULO – Na een succesvolle eerste editie in de zomer van 2022 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Op zaterdag 1 juli 2023 zal op het terrein aan de Borculoseweg “Half-weg-Haarlo” de tweede editie van het festival Halfway Hairlow gaan plaatsvinden.

Line-up met internationale allure

Afgelopen week maakte de organisatie de eerste naam voor de komende editie bekend. Het Belgische Radio Barbã zal met haar turbulente mix van Oost-Europese zigeunerklanken, balkangrooves en transcontinentale gipsypunk de bezoekers meenemen in een extatisch volksfeest. Onder de zinspreuk “Love, sweat & happiness” staat Radio Barbã garant voor een flinke dosis onfatsoenlijkheid.

De komende tijd zal ook de rest van de line-up bekend gemaakt gaan worden. De organisatie beloofd ook dit jaar weer een erg afwisselende programmering, welke niet alleen binnen de Nederlandse grenzen blijft. Er zijn onder andere bands uit België en Engeland vastgelegd voor de komende editie, dus houdt de socials de komende tijd goed in de gaten!

Support your locals

Nieuw dit jaar is extra aandacht voor lokaal talent.  Zo wordt er in een samenwerking met muziekschool House of Pop uit Borculo een podium geboden aan lokale muzikale talenten. Om nog meer podium en aandacht te geven aan lokaal talent zal ook de openingsspot op het hoofdpodium worden ingevuld door een jonge Achterhoekse band. Welke dit is houdt de organisatie nog even geheim.

Tickets

De kaartverkoop is inmiddels gestart en kaarten zijn voor €20,- (ex. servicekosten) te verkrijgen via onderstaande link of de ticketlink op de socials.

Ticketlink: http://halfwayhairlowticket.eventgoose.com

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook