Algemeen
Borculo

14 februari 2023

Opnieuw onderzoek naar vermiste Wico van Leeuwen

Opnieuw onderzoek naar vermiste Wico van Leeuwen

BORCULO – De politie is bezig met een onderzoek naar de vermiste Wico van Leeuwen en heeft opnieuw een woning aan de Heerlijkheidsstraat in Borculo doorzocht. Het is niet de eerste keer dat deze woning onderzocht wordt. Er is nog niet bekend of er bij de vorige doorzoeking sporen zijn gevonden. Een team van 20 rechercheurs werkt aan de zaak van Wico, die sinds 17 mei 2022 wordt vermist. De politie houdt er ernstig rekening mee dat Van Leeuwen slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Er is weinig bekend over wat er met Wico is gebeurd. De laatste keer dat hij werd gezien, was hij van plan om naar een huis aan de Heerlijkheidstraat in Borculo te gaan. Er zijn buurtbewoners die aangeven dat er regelmatig ruzie is in deze woning. Het onderzoek krijgt nu extra aandacht in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht, waarin de hulp van het publiek wordt gevraagd. Het programma is dinsdagavond 14 februari om 20.30 uur te zien op NPO 2.

Er zijn al meerdere onderzoeken gedaan naar mogelijke locaties waar Wico zou kunnen zijn, zoals een woning aan de Pagendijk in Borculo, een woning en tuin aan de Heerlijkheidstraat in Borculo en een vijver aan de Borculoseweg in Eibergen. Helaas hebben deze onderzoeken geen duidelijkheid gegeven over de vermissing van Wico. Hij zou voor het laatst in leven zijn gezien aan Koningin Julianastraat in Borculo.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook