Algemeen
Borculo
Featured

22 februari 2023

Tijdelijke afsluiting Burgemeester Bloemersstraat voor nieuwe brug

Tijdelijke afsluiting Burgemeester Bloemersstraat voor nieuwe brug

BORCULO – Vanaf 27 februari 2023 tot medio 2023 zal de Burgemeester Bloemersstraat in Borculo tussen de Beethovenstraat en Koppeldijk opnieuw worden afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting is nodig vanwege de bouw van een nieuwe verkeersbrug.

De eerste fase van het project, bestaande uit het aanleggen van gestuurde boringen voor waterleiding en stroomkabels, is reeds voltooid. De tweede fase begint eind februari en omvat de aanleg van glasvezelkabels onder de Berkel, die worden aangesloten op het bestaande netwerk.

Begin april zal de bestaande duiker worden verwijderd, waarna de aanleg van de nieuwe verkeersbrug van start gaat. In mei wordt ook de riolering en verharding in het wegvak tussen de Beethovenstraat en Koppeldijk vernieuwd. De verwachting is dat het totale werk voor de bouwvakantie 2023 voltooid zal zijn.

Gedurende de werkzaamheden zal buslijn 23 (Borculo – Doetinchem) worden omgeleid via de Graaf Wichmanstraat. Vanaf medio mei 2023 zal de bus enkele weken worden omgeleid via de Rondweg. De halte Cycloonpark zal gedurende deze periode enkele weken niet in de route worden opgenomen. Nadere informatie hierover zal tijdig worden aangekondigd door de vervoersmaatschappij.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook