Algemeen
Borculo

22 februari 2023

Herinrichting Veemarkt bijna afgerond

Herinrichting Veemarkt bijna afgerond

BORCULO – Het centrum van Borculo ondergaat een grootschalige herinrichting die in verschillende fases wordt uitgevoerd. Als eerste is in januari gestart met de herinrichting van de Veemarkt. Het werk aan de Veemarkt zal op 28 februari worden afgerond.

In de plantvakken aan de kant van Blokker/Dokado worden nieuwe bomen geplaatst: de prunus Sunset Boulevard. Aan de overkant, op de parkeerplaats, komen zilverlinden te staan.

Speciale parkeerplaatsen voor vrachtwagens zullen worden gerealiseerd naast de Hema en op de hoek bij Wijn & zo. Deze parkeerplaatsen zijn bedoeld voor laden en lossen tot 12.00 uur. Na de middag kunnen hier personenauto’s parkeren.

Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden, vragen te stellen of snel in contact te komen met de uitvoerende partij, is er de mogelijkheid om de Bouwapp te downloaden via https://www.debouwapp.nl/download-de-bouwapp/. Met deze app kan de gebruiker precies zien waar en wanneer er gewerkt wordt. De Bouwapp is beschikbaar via de Google Playstore of de Appstore en kan worden gevonden onder ‘Herinrichting centrum Borculo’.

Foto: Gemeente Berkelland

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook